Support aanvragen

Meld hier het probleem met uw website

Ook zonder website of contract van Myndo kunnen wij u helpen.

Applicaties die voor jou werken

Bij Myndo bouwen we applicaties die voor jou werken. Dat betekent dat we altijd het proces dat we automatiseren van voor tot eind gaan aanpakken. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat de applicatie de organisatie versterkt. Dit kan zijn door:

  • Effectiever te gaan werken;
  • Fouten helpen voorkomen;
  • Efficiëntie toepassen;
  • Informatie geven op het juiste moment;
  • Nog veel meer goede oplossingen die we niet hebben bedacht;

Wij zijn de stille kracht voor de organisatie

Wat wij altijd willen bereiken is om een stille kracht te zijn achter de organisaties. We kijken graag naar het proces en de manier waarop dit mensen te helpen hun werk te doen. Veel van onze toepassingen zijn helemaal gericht op medewerkers en de manier waarop zij werken. Het kan gaan om het automatisch verwerken van leads voor de salesafdeling, relatieve informatie te verschaffen voor de marketing of het automatisch opvolgen van debiteuren.

Door al deze zaken te automatiseren kunnen wij helpen nog productiever te zijn zonder de werkdruk te verhogen.

Workflow Automation

Workflow automation

Workflow automation is het automatiseren van processen die te maken hebben met mensen. Wat we daar mee willen bereiken zijn productievere en effectievere medewerkers. Dit doen we door bijvoorbeeld te zorgen dat informatie sneller en makkelijker beschikbaar.

Lees meer ...

Marketing automation

Marketing is vaak het voorportaal voor het echte contact tussen uw verkoper en een lead of prospect. In bijna elke organisatie zou een verkoper veel efficiënter werken als er geen tijd zou worden besteed aan slechte leads of verkeerd ingevulde contactformulieren.

Lees meer ...
Workflow Automation

Offerte aanvragen

Met onderstaand formulier kun je direct en eenvoudig een offerte aanvragen voor een van onze Myndo producten. Je kunt zelf een keuze maken welke producten je graag wilt meenemen in de offerte.

Afspraak maken

Met onderstaand formulier kunt u een afspraak maken. Wij nemen altijd nog contact met u op om de afspraak te bevestigen.