Support aanvragen

Meld hier het probleem met uw website

Ook zonder website of contract van Myndo kunnen wij u helpen.

Automatisering

De stille kracht achter uw bedrijf zijn we niet zomaar. Om dat te kunnen zijn moeten we hard voor u werken. Elke dag gaat onze software voor u aan de slag om uw organisatie overal bij te helpen.

Automatisering komt in vele vormen. Wij hebben echter gekozen om ons op werkprocessen te concentreren. Wij brengen uw proces in kaart en gaan op zoek naar de juiste manier van automatisering zodat we u op de beste manier kunnen helpen.

Workflow Automation

Workflow automation

Workflow automation is het automatiseren van processen die te maken hebben met mensen. Wat we daar mee willen bereiken zijn productievere en effectievere medewerkers. Dit doen we door bijvoorbeeld te zorgen dat informatie sneller en makkelijker beschikbaar.

Lees meer ...

Marketing automation

Marketing is vaak het voorportaal voor het echte contact tussen uw verkoper en een lead of prospect. In bijna elke organisatie zou een verkoper veel effici├źnter werken als er geen tijd zou worden besteed aan slechte leads of verkeerd ingevulde contactformulieren.

Lees meer ...
Workflow Automation

Offerte aanvragen

Met onderstaand formulier kun je direct en eenvoudig een offerte aanvragen voor een van onze Myndo producten. Je kunt zelf een keuze maken welke producten je graag wilt meenemen in de offerte.

Afspraak maken

Met onderstaand formulier kunt u een afspraak maken. Wij nemen altijd nog contact met u op om de afspraak te bevestigen.