Support aanvragen

Meld hier het probleem met uw website

Ook zonder website of contract van Myndo kunnen wij u helpen.

Marketing automation

Zoals bijna elk beroep tegenwoordig kan worden geautomatiseerd is het ook mogelijk uw marketing te automatiseren. Door de customer journey goed in kaart te brengen kunt u ook dit proces perfect automatisch laten verlopen.

Uw verkopers effectiever inzetten.

Marketing is vaak het voorportaal voor het echte contact tussen uw verkoper en een lead of prospect. In bijna elke organisatie zou een verkoper veel effici├źnter werken als er geen tijd zou worden besteed aan slechte leads of verkeerd ingevulde contactformulieren.

Door marketing te automatiseren hoeft u uw verkopers alleen nog maar te sturen naar goede leads, prospects of klanten met een koopintentie. Het warm houden of maken van leads gebeurd helemaal automatisch en op het juiste moment wordt alle informatie gedeeld met een verkoper om een afspraak te maken de deal rond te maken.

Het beslissingsproces helemaal inzichtelijk

Marketing automation is altijd gebaseerd op de customer yourney. Door een goed besef van het proces waar uw klant doorheen gaat wordt uw omzet verhoogd. Dit is ook het geval als u geen marketing automation toepast. Door precies te weten waar eventuele problemen kunnen ontstaan, kun je de klant hier op een goede manier doorheen sturen.

Het automatiseren van uw marketing maakt het mogelijk de optimalisaties uit te voeren. Ook zorgt het voor een hoger rendement uit uw omzet. Het is immers niet meer nodig verkopers onnodig op klanten af te sturen. We zien ook dat bij een goede begeleiding van de klant door het proces de tevredenheid veel hoger is.

Wat wordt geautomatiseerd op basis van de customer yourney

Er kan op veel plaatsen automatisering plaats vinden. Dit kan van het kleine berichtje dat wordt verstuurd nadat een contactformulier is ontvangen. Tot uitgebreide marketing communicatie op basis van Facebook likes.

Voor ons is niets te gek en we denken graag met u mee om uw marketing te automatiseren. Wij denken dat marketing automation het beste ingezet kan worden om leads of prospects warm worden gehouden. Wanneer gegevens beschikbaar zijn is het mogelijk om klanten, prospects en leads op een goede manier aan te spreken, op het moment dat ze het meest geneigd zijn een nieuwe aankoop te doen. Dat is waar het automatiseren het echte voordeel op gaat leveren.

Offerte aanvragen

Met onderstaand formulier kun je direct en eenvoudig een offerte aanvragen voor een van onze Myndo producten. Je kunt zelf een keuze maken welke producten je graag wilt meenemen in de offerte.

Afspraak maken

Met onderstaand formulier kunt u een afspraak maken. Wij nemen altijd nog contact met u op om de afspraak te bevestigen.