Support aanvragen

Meld hier het probleem met uw website

Ook zonder website of contract van Myndo kunnen wij u helpen.

Workflow automation

De stille kracht achter jouw organisatie

Workflow automation is het automatiseren van processen die te maken hebben met mensen. Wat we daar mee willen bereiken zijn productievere en effectievere medewerkers. Dit doen we door bijvoorbeeld te zorgen dat informatie sneller en makkelijker beschikbaar.

Case voorbeelden

Koppeling tussen telefooncentrale en CRM

Het is mogelijk om bij een inkomend telefoon gesprek uw CRM systeem over te laten springen op het record van de klant die op dat moment belt. Hierdoor hoeft er niet meer gezocht te worden in het systeem en kan de klant snel en gemakkelijk geholpen worden.

Offerte gewonnen!

Wanneer een offerte wordt gewonnen door uw sales team, wordt dit nu al aangegeven in het CRM systeem. Hoe makkelijk zou het dan zijn dat er direct een order wordt aangemaakt voor de productie. Dat kan direct worden uitgebreid met een ingeplande afspraak om de sales en productie bij elkaar te zetten om de offerte in detail te kunnen bespreken. Zo loopt geen enkele offerte meer vertraging op.

Tickets direct factureren

Ticket systemen worden vaak niet gekoppeld aan het boekhoud systeem. Wij maken dan een automatisch systeem dat afgeloten tickets controleert op factureerbare uren of materialen. Dit systeem maakt dan in het boekhoudsysteem een factuur aan die helemaal klaar is om te verzenden naar uw klant.

Offerte aanvragen

Met onderstaand formulier kun je direct en eenvoudig een offerte aanvragen voor een van onze Myndo producten. Je kunt zelf een keuze maken welke producten je graag wilt meenemen in de offerte.

Afspraak maken

Met onderstaand formulier kunt u een afspraak maken. Wij nemen altijd nog contact met u op om de afspraak te bevestigen.