Business Intelligence

Business processes
Uw organisatie is volledig geautomatiseerd. Uw databases bevatten alle gegevens van uw klanten en hun koopgedrag. Deze gegevens maken het mogelijk om in razend tempo een extra bedrijfsgroei te realiseren. Met de juiste tools en inzichten kunt u met behulp van Business Intelligence (BI) uw bedrijf een extra boost geven. Onze oplossingen maken het mogelijk nóg meer uit uw data te halen. Door slim gebruik van Business Intelligence-tools en rapportageapplicaties krijgt u een melding zodra een klant een nieuwe koopintentie heeft. Deze melding wordt vervolgens automatisch opgevolgd waardoor uw klant zónder uw tussenkomst tevreden een nieuwe aankoop doet. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Business Intelligence-tools

Sinds de komst van big data zijn er veel BI-tools ontwikkeld. Deze tools zijn aansluitbaar op alle datapunten van uw bedrijf zoals de website, social media en uw kassasysteem. Myndo helpt u bij de integratie hiervan om nog meer inzicht te vergaren in uw bedrijf.

Sensoring

Sensoren genereren data uit de wereld om ons heen en helpen u dus bij het verzamelen van gegevens. Samen met u gaan we maar al te graag op zoek naar de juiste set aan sensoren om voor u relevante (klant)gegevens te verkrijgen met als overkoepelend doel het verhogen van uw bedrijfsomzet.

Workflow automation

Myndo kan zoveel onderdelen als u wenst binnen uw bedrijf automatiseren. Zo maakt Business Intelligence het mogelijk om automatisch een mailing te versturen wanneer een klant uw website bezoekt of een offerte versturen vóórdat uw verkoper afscheid neemt van een potentiële klant. U bepaalt, wij draaien

Rapportages

Dat uw bedrijf over een brij aan interessante informatie en gegevens beschikt, staat als een paal boven water. Met slim gebruik van rapportages en dashboards hebt u overzicht en inzicht in de gegevens van uw bedrijf en uw (potentiële) klanten. Met Myndo’s rapportages bent u altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken binnen uw bedrijf.

Wilt u meer inzicht in uw bedrijf en uw klanten?

Met onze kennis en kunde helpen wij u maar al te graag bij de inzet van Business Intelligence-tools en het genereren van meer inzicht in uw bedrijf en klanten. Hierdoor kunt u snellere en tevens betere beslissingen nemen wat uw bedrijf gegarandeerd ten goede komt.

Contact opnemen