Business Intelligence

Business processes
Uw organisatie is volledig geautomatiseerd. Uw databases bevatten alle gegevens over uw klanten en hun koopgedrag. Met al deze gegevens kunt u in snel tempo extra groei voor uw bedrijf realiseren. Met de juiste tools en inzichten kunt u met behulp van Business Intelligence uw bedrijf die extra boost geven die u wilt.

Met onze oplossingen kunt u meer halen uit uw data. Door slim gebruik van BI-tools en rapportage applicaties kunnen we automatisch meldingen geven als een klant een nieuwe koopintentie kan hebben. Als u echt alles uit uw systemen wilt halen zorgen we dat de meldingen automatisch worden opgevolgd zodat uw klant zonder uw tussenkomst tevreden een nieuwe aankoop doet.

BI-tools

Sinds de komst van Big data zijn er veel Business Intelligence tools op de markt gekomen. Deze kunnen wij voor u in uw bedrijf integreren voor betere inzichten. BI-tools kunt u aansluiten op alle datapunten in uw bedrijf zoals kassa, website en social media.


Sensoring

Sensoren helpen u bij het verzamelen van gegevens. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste set aan sensoren om de goede gegevens te verkrijgen zodat u meer omzet uit uw klanten kunt halen.

Workflow automation

Wanneer u alles weet van uw bedrijf kunnen we ook zaken gaan automatiseren. Zo kunt u bijvoorbeeld automatisch een mailing uit laten gaan wanneer uw klant uw website heeft bezocht. Maar ook slimme oplossingen voor uw personeel zijn mogelijk. Wat denkt u bijvoorbeeld van een offerte systeem die nog voordat de verkoper de deur uitloopt een offerte opstelt voor de klant.

Rapportages

Veel gegevens betekent meestal een onoverzichtelijke brei van op zichzelf staande interessante informatie. Met slim gebruik van rapportages en dashboards kunt u snel inzicht krijgen in uw bedrijf en klanten. Met onze rapportages bent u altijd op de hoogte van alles in uw bedrijf.

Meer inzicht in uw bedrijf en klanten nodig

Met onze kennis met betrekking tot database beheer en gegevens verwerking kunnen wij u helpen uw bedrijf te laten groeien. Met de juiste inzichten kunt u betere en snellere beslissingen nemen. Zo bent u altijd op de goede weg.

Contact opnemen