Business Process

Business processes

Uw bedrijf verdient geld met uw core-business. Om uw werk zo goed mogelijk uit te voeren heeft u applicaties gekocht, geïnstalleerd of ontwikkeld om u te helpen nog meer toegevoegde waarde te bieden aan uw klanten. Bij ons betekent business process alle ICT die u gebruikt voor het uitvoeren van uw werk.

Samen met u gaan we kijken waar u nog betere applicaties en software kunt inzetten voor uw bedrijf. Dit doen we door koppelingen tussen applicaties te maken, zodat u overal de juiste informatie heeft binnen de fase van uw productie proces.

Order management

Het belangrijkste proces is uw order management. Waar stokt dit proces en hoe kunnen we dat oplossen. Ook automatisering van dit proces kan u helpen efficiënter uw orders uit te voeren.

Project management

Grote en kleine projecten kunnen het best georganiseerd worden op plaatsen waar u van alle informatie voorzien bent. Wij koppelen gegevens naar uw centrale management tool. Zo hebt u altijd alles onder controle.

Voorraad beheer

Winkels en webshops hebben veel producten en voorraad locaties. Om dit onder controle te houden hebt u een goede administratie nodig. Het is erg belangrijk om in uw winkels en op uw webshop de juiste voorraad te tonen. Zo kunt u uw klanten het beste helpen.

HR Management

Medewerkers zijn uw belangrijkste kapitaal. Goed personeelsbeleid is belangrijk voor uw bedrijf. Er zijn veel tools en applicaties die uw bedrijf kan gebruiken voor het managen van recruitement, ziekteverzuim en de gezondheid van uw personeel. Wij zorgen ervoor dat deze tools voor u werken en niet andersom.

Meer productie, meer effectiviteit in uw bedrijf

Met onze kennis van het automatiseren van uw bedrijfs-processen kunnen wij u altijd helpen met het beter maken van uw ICT binnen uw bedrijf. Om processen goed te beheren wordt veel administratie en bureaucratie opgetuigd. Dit is volledig te automatiseren waardoor u en uw collega’s zich kunnen focussen op wat u echt goed kan.

Contact opnemen