Geautomatiseerde boekhouding

Business processes
Sinds de komst van de computer en het internet is er veel veranderd. Steeds meer handmatige werkzaamheden zijn geautomatiseerd, zo ook binnen het proces van boekhouden. Myndo kan u adviseren in en helpen bij het opzetten van een geautomatiseerde boekhouding waardoor het doen van uw btw-aangifte en inkomstenbelasting in de toekomst een fluitje van een cent is. Laat ons u helpen met het voeren van een goede administratie zónder dat u dit veel inspanning kost.

Uw boekhouding compleet geautomatiseerd

Er zijn tegenwoordig veel boekhoudapplicaties die het voeren van een goede administratie vereenvoudigen. Door het ruime aanbod is er altijd wel één boekhoudapplicatie die naadloos aansluit op uw business process. Myndo verzorgt koppelingen binnen deze applicaties die veel werk voor u uit handen nemen. Denk aan het automatisch factureren van geleverde orders, het versturen van herinneringen bij een verstreken betaaltermijn, het inlezen van banktransacties en het verwerken van onlineverkopen.

Facturatie

Kleinere bedrijven voelen niet de behoefte om te werken met grote boekhoudkundige pakketten en een compleet geautomatiseerde boekhouding. Maandelijks inzicht in de omzet- en winstcijfers is vaak al voldoende. Myndo werkt daarom ook met compacte facturatiesystemen die simpel zijn opgezet en u helpen bij het innen van facturen en het opmaken van uw btw-aangiften. Wat uw wensen ook zijn, Myndo vertaalt ze door in uw geautomatiseerde boekhouding.

Debiteurenbeheer

Uw debiteuren beheren kost de nodige tijd. Wanneer u gebruikmaakt van een geautomatiseerde boekhouding kunt u facturen inplannen en op vaste momenten een herinnering versturen als een factuur nog niet betaald is. Het systeem kan zelfs uw banktransacties inlezen waardoor het indien gewenst automatisch een betalingsbevestiging verstuurt.

Hebt u interesse in een geautomatiseerde boekhouding?

Wij zorgen ervoor dat tools voor ú werken en niet andersom. Kies voor een geautomatiseerde boekhouding waardoor u meer tijd overhoudt voor de werkzaamheden waarin u écht het verschil kunt maken, dan doen wij dat ook.

Contact opnemen