Business Basics

Business basics

Een goed begin is het halve werk. Dit geldt ook voor uw ICT. Business Basics dienen, zoals de naam al doet vermoeden, als de basis van uw organisatie. Denk hierbij aan uw e-mail, agenda en documentbeheer. Met onze ICT-ondersteuning zorgen wij ervoor dat u niet meer afhankelijk bent van ingewikkelde e-mail- en agendaconstructies en u zich niet meer een ongeluk zoekt naar dat ene document. Myndo richt de basis-ICT van uw bedrijf in waardoor u op professionele wijze communiceert met uw klanten, uw documenten veilig kunt opslaan en alle informatie voor u beschikbaar is op de juiste plaats: uw contacten op uw smartphone en e-mail, agenda en documenten op uw laptop, tablet en/of smartphone.

Uw eigen e-mail adres

Met onze Business Basics voorzien we u van een e-mailadres met uw eigen domeinnaam: [uw naam]@[uw bedrijfsnaam].nl. Het komt professioneel over en bevordert uw naamsbekendheid. Voordelen alom!

Nooit meer dubbele afspraken in uw agenda

Met onze basis-ICT-ondersteuning zorgen wij ervoor dat uw agenda beschikbaar is op, en synchroniseert met, al uw apparaten. Op zowel uw laptop, tablet als smartphone kunt u eenvoudig afspraken toevoegen, wijzigen of bekijken. Zo bent u er zeker van dat u nooit een afspraak over het hoofd ziet of dubbele afspraken maakt.

Contactgegevens van klanten altijd binnen handbereik

Gaat u een klant bezoeken? Wilt u een klant bellen? Of een e-mail versturen? Myndo zorgt ervoor dat, waar u ook ter wereld bent, u altijd in het bezit bent van klantgegevens. Wel zo handig!

Documenten veilig opslaan en delen

Met onze handige Business Basics slaat u uw documenten eenvoudig op en deelt u deze indien gewenst gemakkelijk met uw collega’s. De opslag van uw documenten is veilig. Deze zijn geheel in eigen beheer, u staat immers zelf aan het roer.

Kunt u ICT-ondersteuning gebruiken?

Wij verzorgen graag de basis-ICT van uw bedrijf. Hebt u vragen of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over onze ICT-ondersteuning? Vul dan ons contactformulier in, stuur een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.

Contact opnemen