Marketing

Business processes
Marketing en voornamelijk online marketing nemen steeds vaker taken over van de marketeer. U kent waarschijnlijk de rapporten in uw e-mail marketing al die u vertellen of uw e-mail is geopend of dat er op een link is geklikt. Met een goede combinatie van applicaties die dienen als ondersteuning van uw marketing kunt u nog beter leads generen voor uw website.

Wij hebben al jaren ervaring met verschillende applicaties en het verzamelen van de gegevens op de juiste plaats. Hierdoor worden uw gegevens op één centrale plaats beschikbaar. Op die manier kunnen uw leads (automatisch) goed worden gekwalificeerd voor een betere inzet van uw verkopers en online verkoopprocessen.

E-mail campagnes

Sinds de komst van Big data zijn er veel Business Intelligence tools op de markt gekomen. Deze kunnen wij voor u in uw bedrijf integreren voor betere inzichten. BI-tools kunt u aansluiten op alle datapunten in uw bedrijf zoals kassa, website en social media.

Lead generatie

Sensoren helpen u bij het verzamelen van gegevens. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste set aan sensoren om de goede gegevens te verkrijgen zodat u meer omzet uit uw klanten kunt halen.

Webdesign

Wanneer u alles weet van uw bedrijf kunnen we ook zaken gaan automatiseren. Zo kunt u bijvoorbeeld automatisch een mailing uit laten gaan wanneer uw klant uw website heeft bezocht. Maar ook slimme oplossingen voor uw personeel zijn mogelijk. Wat denkt u bijvoorbeeld van een offerte systeem die nog voordat de verkoper de deur uitloopt een offerte opstelt voor de klant.

Social media

Veel gegevens betekent meestal een onoverzichtelijke brei van op zichzelf staande interessante informatie. Met slim gebruik van rapportages en dashboards kunt u snel inzicht krijgen in uw bedrijf en klanten. Met onze rapportages bent u altijd op de hoogte van alles in uw bedrijf.

Meer inzicht in uw bedrijf en klanten nodig

Met onze kennis met betrekking tot database beheer en gegevens verwerking kunnen wij u helpen uw bedrijf te laten groeien. Met de juiste inzichten kunt u betere en snellere beslissingen nemen. Zo bent u altijd op de goede weg.

Contact opnemen