Online marketingtools

Business processes
Online marketing neemt steeds meer taken over van de marketeer. Zo leest u bijvoorbeeld alle statistieken van uw campagne in met de handige rapportages die u structureel van uw e-mailmarketingsysteem ontvangt of met één druk op de knop zelf uit uw Facebook-business exporteert. Door gebruik te maken van verschillende online marketingtools en deze met elkaar te koppelen ter ondersteuning van uw marketing kunt u in de toekomst nog beter leads genereren voor uw bedrijf. Myndo heeft jarenlange ervaring in het gebruik van verschillende applicaties en het verzamelen van gegevens op één centrale plaats. Op deze manier kwalificeren we automatisch uw leads voor een betere inzet van uw verkopers en online verkoopprocessen zónder dat hiervoor een marketeer aan te pas dient te komen.

E-mail campagnes

Als marketeer is het onmogelijk om uw werk goed uit te voeren zonder klanten- en/of prospectbestand. U moet uw contacten immers goed onderhouden door ze onder meer geregeld een e-mail te sturen. Met behulp van een online marketingtool voor e-mailcampagnes slaat u twee vliegen in één klap. U kunt lijsten aanmaken met daarin de gegevens van uw klanten en prospects, naar specifieke lijsten e-mails versturen en rapportages inzien over het verloop van uw e-mailcampagne.

Lead generatie

Wie er verantwoordelijk is voor de marketing van een bedrijf doet er alles aan om kwalitatieve leads te genereren. Verschillende online marketingtools kunnen hierbij helpen. Om het overzicht tussen al deze tools en de diverse platformen te bewaken zorgen wij ervoor dat de juiste informatie op de goede plaatst staat. Samen halen we alles uit uw marketing en blijft er geen lead, en dus geen omzet, aan de strijkstok hangen.

Workflow automation

Dankzij de slimme inzet van online marketingtools kunt u ook diverse onderdelen binnen uw bedrijf automatiseren. Zo kunt u automatisch een mailing versturen wanneer een klant uw website bezoekt of een offerte versturen nog vóórdat uw verkoper afscheid neemt van een potentiële klant. U bepaalt, wij draaien.

Social media

Het communicatielandschap kent vandaag de dag ontzettend veel verschillende social media platformen. Sociale media vormen een onmisbaar component binnen uw marketing-mix en zijn uitermate geschikt om een dialoog met uw doelgroep aan te gaan. Echter verschillen de platformen behoorlijk van elkaar en zijn de mogelijkheden om met uw doelgroep in contact te zijn per kanaal oneindig. Wij bieden u een perfecte oplossing, volledig geïntegreerd en automatisch, waardoor u zichtbaar bent op de voor uw doelgroep belangrijke kanalen en in gesprek gaat met uw potentiële klanten, zonder hier omkijken naar te hebben.

Haal meer uit uw bedrijf met online marketingtools

Met onze kennis op het gebied van databasebeheer en gegevensverwerking helpen wij u en uw bedrijf groeien. Met de juiste inzichten kunt u snellere en tevens betere beslissingen nemen wat uw bedrijf gegarandeerd ten goede komt.

Contact opnemen