Business-procesoptimalisatie

Business processes

Om uw werk zo goed mogelijk uit te voeren en nog meer toegevoegde waarde te bieden aan uw klanten ontwikkelde of kocht u destijds applicaties en installeerde deze. Samen met u bekijken we bij welke werkzaamheden u vandaag de dag nóg betere applicaties en software kunt inzetten. We maken koppelingen tussen de diverse applicaties die u gebruikt waardoor u overal over de juiste informatie beschikt, passend bij de fase van het proces waarin u zicht bevindt. Met business-procesoptimalisatie maken we er ons hard voor om de ICT die u nodig hebt voor de uitvoering van uw werkzaamheden te integreren in uw organisatie.

Ordermanagement

Uw ordermanagement is van groot belang voor uw bedrijf. We bekijken waar dit stokt en hoe we dit proces kunnen optimaliseren. Diverse werkzaamheden zijn hierin te automatiseren waardoor u orders in de toekomst efficiënter verwerkt.

Projectmanagement

Grote en kleine projecten organiseert u het best op een centrale plaats waarin u van alle informatie voorzien bent. Myndo verzorgt koppelingen zodat alles wordt opgeslagen in uw centrale managementtool. Zo hebt u altijd alles onder controle.

Voorraadbeheer

Winkels en webshops bestaan uit tal van producten en voorraadlocaties. Een goede administratie is noodzakelijk om de orde te bewaren in uw voorraad. U wilt klanten immers niet teleurstellen met een product dat niet meer op voorraad is, terwijl het in de webshop nog te bestellen is.

Hr-Management

Medewerkers zijn uw belangrijkste kapitaal. Een goed personeelsbeleid is belangrijk voor uw bedrijf. Er zijn veel tools en applicaties die uw bedrijf kan gebruiken voor het managen van recruitment, ziekteverzuim en de gezondheid van uw personeel. Met procesoptimalisatie zorgen wij ervoor dat deze tools voor u werken en niet andersom.

Wilt u meer productie en effectiviteit in uw bedrijf?

Met onze jarenlange ervaring in het automatiseren van bedrijfsprocessen kunnen wij u als geen ander ondersteunen bij het verbeteren van uw bedrijfs-ICT. Laat ons u helpen met uw business-procesoptimalisatie zodat u en uw collega’s zich volledig kunnen focussen op datgene waarin jullie het verschil maken, dan doen wij dat ook.

Contact opnemen