Sales

Business processes
Zonder klanten geen omzet. Het creëren van omzet gebeurt door uw verkooporganisatie. Daarvoor zijn de juiste tools belangrijk. Uw marketing kan zorgen voor een aantal leads. Maar uiteindelijk zullen uw verkopers de klant moeten gaan overtuigen dat ze het beste bij u kunnen kopen.

Door goed gebruik te maken van CRM systemen en Leadscoring kunt u uw verkooporganisatie efficiënter maken. Daardoor wordt het resultaat hoger, wat neerkomt op meer klanten en dus meer omzet. Uw systemen goed op elkaar afstemmen is hiervoor een must. Uw CRM systeem bevat alle informatie over uw klanten zodat uw verkopers precies weten wat er speelt. Wij zorgen ervoor dat zij ook alle informatie hebben die ze nodig hebben.

CRM

CRM systemen zijn tegenwoordig uitgebreider dan een excelsheet met de NAW gegevens van uw klanten. Het CRM systeem is waar u alle informatie kunt vinden over uw klant. Informatie zoals wanneer zijn we voor de laatste keer langs geweest. Zijn er nog openstaande opdrachten of incidenten die moeten worden opgelost. Uw account managers kunnen op deze klant startpagina alles vinden zo zijn ze altijd goed geïnformeerd en kunt u klantgericht.

Leadscoring

Met een goed systeem kunt uw verkopers nog efficiënter op pad sturen. Door informatie te verzamelen over prospects / klanten kunt u koopintenties voorspellen. Uw verkopers krijgen met leadscoring de mogelijkheid om precies op het juiste moment een prospect / klant te benaderen. Uw verkopers krijgen het erg gemakkelijk om zo uw producten of diensten te verkopen.

Uw verkoper efficienter inzetten

Met onze kennis op het gebied van verkoop automatisering en CRM systemen. Kunt u uw verkopers nog efficiënter inzetten. Eerst weten ze alles van uw klanten en prospects, maar belangrijker ze weten wanneer het beste moment is om contact met ze op te nemen.

Contact opnemen