Support aanvragen

Meld hier het probleem met uw website

Ook zonder website of contract van Myndo kunnen wij u helpen.

Webdesign

Een website is de basis voor jouw digitale communicatie. Onze digitale ondersteuning begint dan ook bij jouw website. Door het zetten van de goede basis kunnen wij jou in de verdere commnicatie perfect ondersteunen. Voordat een website online staat zijn er al veel taken uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat er een goede website wordt ontwikkeld die voor jou werkt. Zo hou je meer tijd over voor jouw klanten!

Ontwerpen van jouw website

Het maken van een website begint bij het ontwerp. Het ontwerp zorgt ervoor dat jouw website optimaal gebruikt kan worden. Jouw bedrijf en doel van de website staan hierin centraal. Het ontwerpen van jouw website wordt gedaan door een van onze grafisch ontwerpers.

De basis van het ontwerp is altijd het doel van de website, informatieve website hebben een heel andere vormgeving nodig dan een webshop. Op die manier gaan we bij het ontwerp al kijken hoe jouw website voor jou gaat werken.

Bouwen van de website

Nadat het ontwerp is goedgekeurd gaan we de website bouwen. In het onderwerp zijn ook functionele vereisten vastgesteld zoals bijvoorbeeld een responsive website zodat ook op de smartphone de website goed tot zijn recht komt.

Wij bouwen onze websites op basis van een Content Management Systeem (CMS). Dat doen wij omdat u dan zelf de website kunt onderhouden. De keuze voor een Content Managment Systeem is voor elke website anders, voordat we gaan bouwen zullen we eerst met jouw bespreken welk systeem het beste voor jouw website is.

Inhoud van de website

Nu jouw website is ontworpen en gebouwd is het belangrijkste de inhoud van de website. Hierin gaan we de website invullen met teksten, afbeeldingen en video's. De inhoud is afhankelijk van de boodschap die je wilt brengen aan jouw bezoekers.

Inhoud op de website plaatsen lijkt de gemakkelijkste stap in het bouwen van de website. Onze ervaring is echter dat dit vaak problemen geeft. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om met professionals teksten te schrijven, foto's te maken of zelfs een bedrijfsfilm op te nemen.

Wij vinden het belangrijk dat jouw website voor jou werkt. Voor elk bedrijf is dit verschillend. Daarom maken we graag een afspraak met je om persoonlijk te bespreken hoe ik jouw website voor jou kan laten werken.

Vind je dit ook interessant? klik hieronder op de button, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.

Offerte aanvragen

Met onderstaand formulier kun je direct en eenvoudig een offerte aanvragen voor een van onze Myndo producten. Je kunt zelf een keuze maken welke producten je graag wilt meenemen in de offerte.

Afspraak maken

Met onderstaand formulier kunt u een afspraak maken. Wij nemen altijd nog contact met u op om de afspraak te bevestigen.