Support aanvragen

Meld hier het probleem met uw website

Ook zonder website of contract van Myndo kunnen wij u helpen.

Email adressen

Uw domeinnaam wordt ook gebruikt als de extensie van uw e-mail. U kunt elk gewenst e-mail adres aanmaken en ophalen. Uw e-mail is de meest zichtbare vorm van digitale communicatie en moet dus duidelijk worden opgezet.

Voordat u een e-mail adres kunt gebruiken maken we hiervoor een zogenoemde mailbox. Deze mailbox bewaard uw email en zorgt ervoor dat u de e-mail kunt gebruiken in uw eigen e-mail programma of via webmail. Er zijn veel mogelijke mailboxen en afhankelijk van uw behoefte bekijken we samen met u welke mailbox het beste werkt.

Office 365

Office 365 is een mailbox met een cloud oplossing. Met een office 365 mailbox heb je direct alle gemakken van uw gebruikelijke outlook mogelijkheden. Office 365 is zelfs uit te breiden met de Microsoft office programma's Word, Excel en powerpoint

Google Apps 4 Work

Google apps 4 work is de cloud oplossing van Google. Met een Google apps 4 work heeft u direct een zakelijk Google account tot uw beschikking. Op die manier kunt privé en zakelijk perfect gescheiden houden. Daarnaast heeft u direct 30 GB geheugen in de cloud en kunt u gebuik maken van alle handige samenwerk tools van Google.

Simpele mailbox

Naast de cloudoplossingen van Microsoft en Google is er ook de mogelijkheid om een simpele mailbox te gebruiken. U kunt deze mailbox door middel van Pop3 of Imap uitlezen in uw favoriete mailprogramma, op ios of android of via het web.

Offerte aanvragen

Met onderstaand formulier kun je direct en eenvoudig een offerte aanvragen voor een van onze Myndo producten. Je kunt zelf een keuze maken welke producten je graag wilt meenemen in de offerte.

Afspraak maken

Met onderstaand formulier kunt u een afspraak maken. Wij nemen altijd nog contact met u op om de afspraak te bevestigen.