Support aanvragen

Meld hier het probleem met uw website

Ook zonder website of contract van Myndo kunnen wij u helpen.

Webhosting

Uw website heeft een plaats nodig om voor u te werken. Deze plaats noemen we webhosting. De hosting van uw website moet goed, betrouwbaar en snel zijn. Wij beheren onze eigen servers en kunnen daardoor ook voor u de beste digitale ondersteuning bieden.

De ondoorgrondelijke wegen van websites

Wij zijn een goede webhoster en verstaan ons vak. Wij zorgen ervoor dat uw website optimaal kan worden ingezet. Dit is belangrijk voor de algemene bezoekerservaring maar ook voor de zoekmachines is dit belangrijk.

Onze webservers zijn optimaal ingericht voor uw websites. Elke website heeft zijn eigen behoefte daarom hebben wij verschillende configuraties voor websites, open source CMS systemen, webshops en eigen ontwikkelde website applicaties. Alle servers draaien op ons beveiligde netwerk zodat uw websites goed beveiligd zijn.

Uw website is bij ons in goede handen. In combinatie met een domeinregistratie kunt u binnen 24 uur helemaal online zijn.

Offerte aanvragen

Met onderstaand formulier kun je direct en eenvoudig een offerte aanvragen voor een van onze Myndo producten. Je kunt zelf een keuze maken welke producten je graag wilt meenemen in de offerte.

Afspraak maken

Met onderstaand formulier kunt u een afspraak maken. Wij nemen altijd nog contact met u op om de afspraak te bevestigen.