Support aanvragen

Meld hier het probleem met uw website

Ook zonder website of contract van Myndo kunnen wij u helpen.

Webonderhoud

Het onderhouden van uw website is net zo belangrijk als het bouwen van een website. Het onderhouden van een website is nodig omdat uw bedrijf continue in beweging is. Door regelmatig uw website aan te vullen of te wijzigen blijft de website leven.

Website onderhoud is allereerst prettig voor uw gebruikers. Het is logisch dat uw contactpagina niet vaak veranderd. Net als de producten en diensten die u aanbied. Echter zullen uw producten en diensten mee groeien met de tijd. Als voorbeeld kun je de wereld van webdesign nemen. Wij moeten elk jaar onze teksten aanpassen om u een goed aanbod te bieden. Websites zijn tegenwoordig ingewikkelder, sneller en meer connected dan vroeger. Dit heeft direct invloed op onze manier van werken en dus ook op ons belangrijkste visitekaartje, onze website.

Website onderhoud als onderdeel van uw seo strategie.

Het onderhouden van uw website zorgt ervoor dat uw website beter wordt gevonden. Zoekmachines zijn altijd op zoek naar wijzigingen. Als een website lange tijd niet is gewijzigd zal de relevantie van uw website lager ingeschat worden. Zoekmachines categoriseren en waarderen websites. Uw waardering en daarmee plaatsing in de zoekresultaten wordt beïnvloed door het onderhoud dat wordt gepleegd aan uw website. Om deze reden is website onderhoud een belangrijk onderdeel van onze zoekmachine optimalisatie strategie.

Website tekst onderhoud

Wij plegen elk kwartaal onderhoud op onze teksten op de website. We lezen dan de hele website door en kijken of teksten moeten worden aangepast. Dit doen we elk kwartaal omdat de teksten mogelijk 3 maanden eerder nog wel voldeden en nu niet meer. Voor onze producten en diensten is een website check elk kwartaal voldoende. Het is mogelijk dat dit voor u een andere interval kent.

Website layout en design onderhoud

Bij Myndo kijken we 2 keer per jaar uitgebreid naar de layout en het design van de website. Dit doen we omdat soms de website veranderd als er een nieuwe browser update wordt geïntroduceerd. Wij lopen daarom 2 keer per jaar alle browsers en schermformaten door om te zien of alles nog perfect wordt weergegeven. Daarnaast pakken we direct problemen aan als deze opkomen.

Omdat we zelf niet elke dag op onze website kijken (We weten immers welke producten en diensten we aanbieden) hebben we vaste intervals gekozen om eens goed naar onze website te kijken. Op onze website is daarnaast een knop te vinden om een probleem met de website te melden.

Voor u kunnen we dit ook

Wilt u ook een website die goed is onderhouden en waar met kennis van zaken continue wordt gewerkt aan uw website. Dan helpen wij u graag. Met webonderhoud van Myndo bent u verzekerd van een perfecte website ook jaren nadat uw website voor de eerste keer online is gezet.

Met Myndo webonderhoud profiteert u van:

  • Direct toegang tot onze webdesigners om aanpassing aan uw website te doen
  • Direct toegang tot onze copywriters om teksten aan te passen
  • Gratis lid van Myndo connected
  • Gratis gebruik van de Myndo meld een probleem op mijn website knop

Offerte aanvragen

Met onderstaand formulier kun je direct en eenvoudig een offerte aanvragen voor een van onze Myndo producten. Je kunt zelf een keuze maken welke producten je graag wilt meenemen in de offerte.

Afspraak maken

Met onderstaand formulier kunt u een afspraak maken. Wij nemen altijd nog contact met u op om de afspraak te bevestigen.